ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Mε συνταγή Ολυμπιακού ο Τερίμ, βασικοί Σπόραρ και Μλαντένοβιτς

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Mε συνταγή Ολυμπιακού ο Τερίμ, βασικοί Σπόραρ και Μλαντένοβιτς

Νίκος Αθανασίου
φφφ

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ ξεκινά τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα με 9 στους 11 βασικούς του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μλαντένοβιτς αντί Χουάνκαρ, Σπόραρ αντί Γερεμέγεφ οι μόνες διαφοροποιήσεις.

Μετά το ολοκληρωτικό ροτέισον στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ επανέφερε τους βασικούς του για τον κρίσιμο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ αλλάζοντας τα 8/11 του αρχικού σχήματος. Στο βασικό σχήμα διατηρήθηκαν μόνο οι Παλάσιος, Μπερνάρντ και Σπόραρ ενώ οι 9/11 είναι ίδιοι με τους βασικούς του νικηφόρου ντέρμπι επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο με 2-0.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι. Στο κέντρο της άμυνας οι Γεντβάι και Αράο ενώ στα άκρα της, δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Μλαντένοβιτς.

Η τριάδα του κέντρου αποτελείται από τους Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν και Μπακασέτα. Στα «φτερά» της επίθεσης οι Παλάσιος και Μπερνάρντ ενώ στην κορυφή ο Σπόραρ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Αράο, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρντ, Σπόραρ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα