Η στιγμή που o παγκίτης Mπράντον Τόμας κρατάει τον Μλαντένοβιτς για να μην μπει στον αγωνιστικό χώρο! (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός

bet365

Με το παιχνίδι να είναι στο 84' ο Μλαντένοβιτς διώχνει πριν τον Ζίβκοβιτς σε πλάγιο και την στιγμή που ήταν εκτός γηπέδου ο παγκίτης Τόμας τον κρατάει για να μην μπει στο γήπεδο με τον Ολλανδό διαιτητή να δείχνει κάρτα στον Ζίφκο Ζίβκοβιτς.

Μια από τις φάσεις που «άναψε» τα αίματα στη Τούμπα και στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου που κέρδισαν οι «πράσινοι» με 0-1, έγινε στο 84'. Συγκεκριμένα ο Μλαντένοβιτς προλαβαίνει τον Ζίβκοβιτς και διώχνει σε πλάγιο άουτ και από την φόρα που έχει βγαίνει και αυτός εκτός γηπέδου.

Ωστόσο πριν πάει να μπει μέσα τον κρατάει από την φανέλα αρχικά και στην συνέχεια από το σορτσάκι ο Μπράντον Τόμας, με τον Λίντχαουντ τον Ολλανδό διαιτητή να μην δίνει κάρτα στον Ισπανό επιθετικό που εκείνο το διάστημα ήταν στον πάγκο καθώς είχε βγει ως αλλαγή, αλλά στον Ζίφκο Ζίβκοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα