Μπακασέτας - Τάισον: Ο λόγος που τους επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών

Μπακασέτας-Τάισον

bet365

Το άρθρο του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ που εξηγεί τον λόγο για τον οποίο τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές Τάισον και Μπακασέτας.

Η ΕΠΟ έκανε γνωστή την ποινή των Τάισον και Μπακασέτα για την αψιμαχία που είχαν μεταξύ τους στον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας, που κόστισε και στους δύο την συνέχειά τους στον αγώνα, αλλά και την συμμετοχή τους στα δύο επόμενα παιχνίδια των ομάδων τους, με την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που δέχθηκαν.

Η ποινή που επιβλήθηκε έγινε με βάση την παράγραφο 1β του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, η οποία ορίζει ότι επιβάλλεται τιμωρία αποκλεισμού δύο αγωνιστικών και χρηματική ποινή 120 ευρώ σε ποδοσφαιριστές που αποβάλλονται από τον αγώνα εξαιτίας υβριστικής συμπεριφοράς - έργω ή λόγω- ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο.

poini_baka_tai

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα