ΠΑΟΚ: Προετοιμασία με Τάισον ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία με Τάισον ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Βραζιλιάνος Τάισον του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας (19/2) και θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ανήμερα του δεύτερου ημιτελικού, την Τετάρτη (21/2), θα μάθουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αν οι Τάσος Μπακασέτας και Τάισον θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για μείωση της ποινής, πιστεύοντας ότι θα καταρρίψουν το επιχείρημα περί χειροδικίας, ωστόσο από την στιγμή που η ρεβάνς έχει οριστεί για τις 19:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Τάισον αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μάθει λίγες ώρες πριν τη σέντρα, αν μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι.

Πάντως, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που αντιμετώπιζε ένα μυϊκό πρόβλημα, μπήκε κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας (19/2) ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (20.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα