Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Η διαδικασία των πέναλτι, όπου με «ήρωα» τον Ντραγκόφσκι προκρίθηκε το «τριφύλλι» (vid)

Newsroom
dragovski eurokinisi

bet365

Ο γκολκίπερ Ντραγκόφσκι απέκρουσε τρεις εκτελέσεις παικτών του ΠΑΟΚ, συνολικά στη «ρώσικη ρουλέτα»... χρειάστηκαν 18 πέναλτι και ο Παναθηναϊκός πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ το μεταξύ τους «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς στην κανονική διάρκεια της ρεβάνς της Λεωφόρου ο Δικέφαλος «ισοφάρισε» το 1-0 που είχε κερδίσει το «τριφύλλι» στην Τούμπα, ενώ στην παράταση οι Θεσσαλονικείς έκαναν το 0-2 αλλά ο Λημνιός βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις του έξτρα χρόνου και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Σε αυτή ο Ντραγκόφσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού «νίκησε» από τα 11 βήματα τους Ντεσπόντοφ. Οζντόεφ και Οττο σε αντίστοιχα Machball του ΠΑΟΚ, ο Σαμάτα έστειλε άουτ τη δική του καθώς γλίστρησε και έτσι το «τριφύλλι» πήρε την πρόκριση για τον τελικό, με επιμέρους σκορ 6-5 υπέρ του.

Η σειρά των πέναλτι

Σπόραρ Απόκρουση Κοτάρσκι
Κουλιεράκης 0-1
Γερεμέγιεφ 1-1
Μουργκ 1-2
Μπακασέτας 2-2
Κεντζιόρα 2-3
Κώτσιρας 3-3
Μεϊτέ 3-4
Μλαντένοβιτς 4-4
Ντεσπόντοφ Απόκρουση Ντραγκόφσκι
Λημνιός Αουτ
Οζντόεφ Απόκρουση Ντραγκόφσκι
Μαντσίνι 5-4
Αντόνιο 5-5
Αράο Οριζόντιο δοκάρι
Οττο Απόκρουση Ντραγκόφσκι
Σένκεφλεντ 6-5
Σαμάτα Αουτ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα