ΠΑΟΚ: Καλύτερα ο Μπάμπα, θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο

ΠΑΟΚ: Καλύτερα ο Μπάμπα, θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο

Newsroom
baba_intime.

bet365

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μπάμπα είναι ενθαρρυντικά, όμως θα παραμείνει στο νοσοκομείο με σκοπό να υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις.

«Παγωμάρα» επικράτησε στο 115' του αποψινού (21/2) ημιτελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ (το «τριφύλλι» πήρε στα πέναλτι το «εισιτήριο» για τον τελικό), όταν ο Μπάμπα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και άπαντες άρχισαν να ζητούν να του παρασχεθεί άμεση ιατρική βοήθεια.

Ο κόσμος αλλά και τα μέλη των δύο ομάδων παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τα όσα συνέβαιναν, ενώ οι φίλοι του «τριφυλλιού» χειροκρότησαν τον μπακ του Δικεφάλου όταν έδειξε πως διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Τα νέα για την κατάσταση του Γκανέζου είναι ενθαρρυντικά, όμως θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο όπου και διακομίσθηκε με σκοπό να υποβληθεί σε μια σειρά από εξετάσεις προκειμένου να δουν οι γιατροί την ακριβή του κατάσταση.

Πάντως επανήλθε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα