Σπόραρ σε Ντραγκόφσκι: «Ευχαριστώ που έσωσες τον κ@@@ μου»

Σπόραρ σε Ντραγκόφσκι: «Ευχαριστώ που έσωσες τον κ@@@ μου»

Newsroom
sporar dragowski

bet365

Ο Σπόραρ αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε, όμως τελικά αυτό δεν «στοίχισε» στον Παναθηναϊκό που πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου με «ήρωα» τον Ντραγκόφσκι και ο Σλοβένος φορ δεν το... ξέχασε.

Το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου πήρε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 6-5 στην επιμέρους διαδικασία των πέναλτι.

Η οποία όμως ξεκίνησε με το... αριστερό για το «τριφύλλι», καθώς ο Σπόραρ αστόχησε στην πρώτη εκτέλεση (σ.σ. απόκρουση Κοτάρσκι) και η ομάδα του βρέθηκε να «κυνηγά».

Μετά όμως «μίλησε» ο Ντραγκόφσκι που «νίκησε» από τα 11 βήματα τους Ντεσπόντοφ. Οζντόεφ, Οττο και σε συνάρτηση ότι ο Σαμάτα έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ στη δική του προσπάθεια, οι «πράσινοι» πήραν το «εισιτήριο».

Ο Σλοβένος φορ... ευχαρίστησε δημόσια τον Πολωνό πορτιέρε και με μία ευρηματική ανάρτηση του είπε μέσω των social media: «Ευχαριστώ που έσωσες τον κ@@@ μου».

γδφζ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα