Παναθηναϊκός: Η συγκλονιστική αντίδραση του Γερεμέγεφ στον τραυματισμό του Μπάμπα (vid)

Παναθηναϊκός: Η συγκλονιστική αντίδραση του Γερεμέγεφ στον τραυματισμό του Μπάμπα (vid)

Η συγκλονιστική αντίδραση του Γερεμέγεφ στον τραυματισμό του Μπάμπα (vid)

bet365

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αντιλήφθηκε το κρίσιμο της κατάστασης του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και ειδιοποίησε τον γιατρό του Παναθηναϊκού να σπεύσει σε βοήθεια.

Τη στιγμή που οι περισσότεροι πάγωσαν στην Λεωφόρο, όταν είδαν τον Μπάμπα να πέφτει στο έδαφος και να μην κινείται από την σύγκρουση που είχε με κεφάλι με κεφγάλι με τον Βαγιαννίδη, η γρήγορη αντίδραση κάποιων από τους ανθρώπους των δύο ομάδων που βρίσκοταν εκεί βοήθησε σημαντικά στο να αποφευχθούν τα χειρότερα για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ.

Ένας απ' αυτούς ήταν και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος ήταν εκείνος που, όταν αντιλήφθηκε την κρισιμότητα της κατάστασης του Μπάμπα, ειδοποίησε τον γιατρό του «τριφυλλιού», που παρείχε εκείνη την στιγμή βοήθεια στον Έλληνα αμυντικό των «πρασίνων», ώστε εκείνος να φύγει από κει και να σπεύσει να βοηθήσει με τον παίκτη του ΠΑΟΚ, όπου υπήρχε πραγματικός κίνδυνος.

Δείτε την τρομερή αντίδραση του Γερεμέγεφ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα