Πριν τον Σαμάτα είχε γλιστρήσει και ο Σένκεφελντ στο πέναλτι (vid)

Newsroom
Σένκεφελντ

bet365

Ο Σένκεφελντ λίγο έλλειψε να ακολουθήσει την τύχη των Σπόραρ, Λημνιού και Αράο, όταν ήρθε η σειρά του να εκτέλεσει πέναλτι.

Ο χθεσινός ημιτελικός στην Λεωφόρο έχρισε ως ήρωα του Παναθηναϊκού τον Ντραγκόφσκι που έπιασε τρία πέναλτι και ως μοιραίο τον Σαμάτα που έχασε το τελευταίο, με αποτέλεσμα να πάρουν οι «πράσινοι» την πρόκριση για τον τελικό.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αστόχησε στην εκτέλεσή του, καθώς έπεσε την ώρα που ετοιμαζόταν να σουτάρει, όμως υπάρχει μία λεπτομέρεια που δεν πρόσεξαν αρκετοί από όσους έβλεπαν την... ρώσικη ρουλέτα.

Πριν τον Σαμάτα λοιπόν, ήταν η σειρά του Σένκεφελντ λίγο έλλειψε να έχει και αυτός την τύχη του παίκτη του «δικεφάλου» που ακολουθούσε.

Και αυτό γιατί, όπως μπορείτε να δείτε στο video και ο Ολλανδός αμυντικός γλίστρησε, όμως κατάφερε να εκτελέσει όπως θα ήθελε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι.

Δείτε την εκτέλεσή του, στο 11ο λεπτό του παρακάτω video...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα