Μπερνάρντ σε Ντραγκόφσκι την ώρα που μιλούσε στο Gazzetta: «Σε αγαπώ, σωτήρα μας» (vid)

Μπερνάρντ σε Ντραγκόφσκι την ώρα που μιλούσε στο Gazzetta: «Σε αγαπώ, σωτήρα μας» (vid)

Μπερνάρντ σε Ντραγκόφσκι την ώρα που μιλούσε στο Gazzetta: «Σε αγαπώ, σωτήρα μας» (vid)

bet365

Ο Μπερνάρντ αποθέωσε τον συμπαίκτη του, Μπαρτομίεϊ Ντραγκόφσκι, την ώρα που μιλούσε στο Gazzetta, για τα τρία πέναλτι που έπιασε στην διαδικασία κόντρα στον ΠΑΟΚ, χαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στο «τριφύλλι».

Ο Μπαρτομίεϊ Ντραγκόφσκι ήταν αναμφισβήτητα εκείνος που έδωσε τα περισσότερα στον χθεσινό ημιτελικό για τον Παναθηναϊκό, αφού στην διαδικασία των πέναλτι έπιασε τρία πέναλτι που ισοδυναμούσαν με... match ball για τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά έτσι οδήγησε το «τριφύλλι» στον τελικό της διοργάνωσης.

Γι' αυτά του τα κατορθώματα γνώρισε την αποθέωση τόσο από τον κόσμο της ομάδας όσο και από την ίδια με τα ποσταρίσματα που έκανε για κείνον στα social media της. Φυσικά, οι συμπαίκτες του δεν πήγαν πίσω, αφού όλοι έκαναν μία αναφορά στην... διαστημική του εμφάνιση σ' αυτά που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, αλλά και στις δηλώσεις που έκαναν μετά το παιχνίδι, όπως έπραξε και ο Αράο στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Gazzetta, μετά το φινάλε του αγώνα.

Κάποιοι απ' αυτούς, όπως ο Μπερνάρντ, δεν μπόρεσαν να κρύψουν την ευτυχία τους και την ευγνωμοσύνη προς τον συμπαίκτη τους ούτε όταν εκείνος μιλούσε στο Gazzetta για το ποια ήταν τα συναισθήματά του μετά τα τρία πέναλτι που έπιασε και έστειλε την ομάδα του στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος του «τριφυλλιού» αποχωρούσε με το αυτοκίνητό του από το γήπεδο και όταν είδε τον Ντραγκόφσκι να μιλάει στην κάμερα, σταμάτησε, άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να του φωνάζει «Σε αγαπώ, σε αγαπώ σωτήρα μας, σ' ευχαριστούμε». Ο Πολωνός τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε γέλια με την αντίδραση του συμπαίκτη του.

Δείτε το τρομερό στιγμιότυπο:

Αναλυτικά τα όσα είπε για την ίσως καλύτερα βραδιά της καριέρας του:

«Το συναίσθημα της πρόκρισης στον τελικό είναι εκπληκτικό! Μ' αυτούς τους οπαδούς, στην έδρα μας. Ειδικά το γεγονός πως συνέβει στο σπίτι μας κάνει το συναίσθημα εκπληκτικό. Το αξίζαμε ως ομάδα. Είχα νεύρα γιατί δεν βοήθησα νωρίτερα... Στο τέλος, όμως, προκριθήκαμε στον τελικό!».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα