«Τρελαμένος» Τούρκος περιγράφει το γκολ του Λημνιού και την συγκλονιστική διαδικασία των πέναλτι (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός

bet365

«Τρελαμένος» Τούρκος δημοσιογράφος δεν μπορούσε και ο ίδιος να πιστέψει όσα είδε στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Απολαύστε την περιγραφή του στο γκολ του Λημνιού αλλά και στην συγκλονιστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός σε έναν δεύτερο ημιτελικό που θα μείνει στην ιστορία λόγω της εξέλιξης που είχε, επικράτησε στα πέναλτι του ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» είχαν ως τεράστιο πρωταγωνιστή τον Ντραγκόφσκι με τον Πολωνό τερματοφύλακα να πιάνει τρία matchball πέναλτι. Πέναλτι δηλαδή που αν έμπαιναν γκολ θα έδιναν την πρόκριση στον «δικέφαλο του βορρά».

Ο «Ντράγκο» έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού, που τραγούδησαν και πάλι μετά από χρόνια και την εποχή του Κριστόφ Βαζέχα και του Γιόζεφ Βάντσικ το «Είναι τρελός, είναι τρελός ο Πολωνός», ενώ αποθεώθηκε και από τους συμπαίκτες του που τον σήκωσαν και στον αέρα. Ο Μπερνάρ μάλιστα την ώρα που μιλούσε ο Πολωνός στο Gazzetta του φώναζε πως τον αγαπάει!

Με το που τελείωσε αυτός ο συγκλονιστικός ημιτελικός, το ένα βίντεο διαδεχόταν το άλλον αναφορικά με τους πανηγυρισμούς των φίλων του «τριφυλλιού», ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει έχει να κάνει με την τρομερή περιγραφή του γκολ του Λημνιού που έστειλε το ματς στα πέναλτι, αλλά και της απίστευτης διαδικασίας των πέναλτι από Τούρκο δημοσιογράφο.

Οι γείτονες άλλωστε από τη στιγμή που ανέλαβε ο Φατίχ Τερίμ τα ηνία του Παναθηναϊκού, δεν κρύβουν την συμπάθειά τους προς το «τριφύλλι», κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από την περιγραφή στο βίντεο που ακολουθεί.

@ssportplustr Mucizevi son saniye golü, gidip gelen penaltı atışları ve ayağı kayan Samatta… 🎢 Fatih Terimli Panathinaikos’un Yunanistan Kupası’nda finale çıktığı karşılaşmanın finali nefes kesti. 🏆 Yunanistan Kupası finali sadece S Sport Plus’ta! #fatihterim #panathinaikos #sporgünlükleri #ssportplustr ♬ orijinal ses - ssportplustr
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα