Τερίμ: «Δυνατά και περήφανα» (vid)

Newsroom
Ο Φατίχ Τερίμ

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου γράφοντας «Δυνατά και περήφανα. Σας περιμένουμε στον τελικό»!

Ο Παναθηναϊκός σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ξεπερνώντας στα πέναλτι το εμπόδιο του ΠΑΟΚ. Μια πρόκριση που είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντραγκόφσκι που έπιασε 3 matchball πέναλτι, με τον Πολωνό να χάνεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του μετά το χαμένο πέναλτι του Σαμάτα.

Στην πρόκριση αυτή αναφέρθηκε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τεχνικός των «πρασίνων» ανέβασε βίντεο και έγραψε: «Δυνατά και περήφανα. Σας περιμένουμε στον τελικό». Ένα ποστάρισμα που όπως και όλα του Τερίμ είχε πολλούς φαν, καθώς σε λιγότερο από ώρα είχε φτάσει τα 60.000 likes.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα