Κύπελλο Ελλάδος: Την Τετάρτη η σύσκεψη για τον τελικό

Την Τετάρτη η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

bet365

Την Τετάρτη (13/03) θα λάβει χώρα τελικά η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα συμμετέχουν οι δύο φιναλίστ, η ΕΠΟ, η αστυνομία και ίσως και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης. Πιθανότητα παρουσίας και του Αχιλλέα Μπέου.

Την Τετάρτη (13/03) αναμένεται να γίνει τελικά η πρώτη συνάντηση με θέμα το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Σ' αυτή θα συμμετέχουν οι δύο φιναλίστ της διοργάνωσης, δηλαδή ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, η ΕΠΟ, η αστυνομία ενώ υπάρχουν πιθανότητες να παρευρεθούν τόσο ο ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης όσο και ο Αχιλλέας Μπέος, ως Δήμαρχος του Βόλου.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες θέλουν ο τελικός να γίνει κανονικά με κόσμο. Ο Παναθηναϊκός προκρίνει περισσότερο την επιλογή του ΟΑΚΑ ενώ ο Άρης αντιπρότεινε αρχικά την Τούμπα ή το AEL FC Arena, με τον ΠΑΟΚ να μην συζητάει καν το ενδεχόμενο και στην Λάρισα να υπάρχουν αντιδράσεις από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της θέλει να τηρηθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης, η οποία υπό τις παρούσες συνθήκες ορίζει ως έδρα του τελικού τον Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον Δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο όμως να μην δέχεται να δώσει το γήπεδο για να γίνει ο τελικός με κόσμο, παρά μόνο κεκλεισμένων των θυρών.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα