Άρης: Το πλάνο του τελικού Κυπέλλου περιλαμβάνει και τον Φραν Βέλεθ

Άρης: Το πλάνο του τελικού Κυπέλλου περιλαμβάνει και τον Φραν Βέλεθ

Newsroom
Ο Βέλεθ

bet365

Ο Φραν Βέλεθ συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Άρη και θα είναι στην αποστολή του τελικού Κυπέλλου (25/5) με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Ισπανός καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή του στη δράση έπειτα από απουσία σαράντα ημερών. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, στην πραγματικότητα όμως αυτό έγινε περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Ενόψει του τελικού Κυπέλλου, ο Φράν Βέλεθ είναι στο πλάνο του Άκη Μάντζιου δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα αποτελέσει μία από τις βασικές επιλογές.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Το πρόγραμμα της Τρίτης ξεκίνησε με ενεργοποίηση, συνεχίστηκε με rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης, ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

Αύριο, Τετάρτη, η προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα είναι ανοικτή για τον κόσμο (θα ανοίξουν οι Θύρες 2 και 3) ενόψει του τελικού «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (25/05, 20:30)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα