Πρόεδρος Επιτροπής Διοργανώσεων: «Έχουμε διάφορες σκέψεις για το format του Κυπέλλου, αν ο τελικός είναι ΠΑΟΚ - Αρης, θα το δούμε...»

Το Κύπελλο

bet365

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Βασίλης Σιδέρης, μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο για το Κύπελλο και όχι μόνο. 

Ο Βασίλης Σιδέρης ως πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων μίλησε στην στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ τόσο για τον τελικό του Κυπέλλου όσο και για τις αλλαγές που θα γίνουν στη Γ' Εθνική. Ανάμεσα στα άλλα είπε:

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ο Γκαγκάτσης το είχε υποσχεθεί. Έπρεπε να σταματήσει η διακωμώδηση που γινόταν με τελικούς Κυπέλλου σε άδεια γήπεδα και με υποψήφιες χώρες του εξωτερικού, εδώ και εκεί. Ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θέλουμε να έχει 60.000 κόσμο. Αυτή η διοίκηση θέλει να αλλάξει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε διάφορες σκέψεις για το format του Κυπέλλου, όμως υπάρχει χρόνος μέχρι το επόμενο καλοκαίρι».

Για το που θα γίνει ο τελικός αν το ζευγάρι του τελικού Άρης – ΠΑΟΚ: «Αν είναι ο τελικός, Άρης – ΠΑΟΚ, θα το δούμε».

Για τη Γ' Εθνική: «Από το νέο πρωτάθλημα θα υποβιβαστούν συνολικά 25 ομάδες. Την περίοδο 2025 – 26 το πρωτάθλημα θα γίνει με έξι ομίλους και 72 ομάδες. Δεν θα υπάρχει όμιλος της Κρήτης. Θέλουμε να μειώσουμε τα έξοδα των μετακινήσεων και τον αριθμό των αγώνων. Οι παράγοντες 'ματώνουν'. Θα παίζουν υποχρεωτικά στην 11άδα δύο Έλληνες κάτω των 19 ετών. Οι παρατηρητές αγώνων δεν θα επιτρέπουν να βρίσκονται ογδόντα άτομα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά θα τελειώσουν».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα