Κύπελλο Ελλάδας: Το Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου δεν διεξήχθη λόγω... λάθους στα αεροπορικά εισιτήρια

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδας: Το Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου δεν διεξήχθη λόγω... λάθους στα αεροπορικά εισιτήρια

bet365

Η αναμέτρηση μεταξύ του Αιγέα Πλωμαρίου και του Απόλλωνα Ευπαλίου για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας δεν διεξήχθη λόγω... τρελής γκάφας των φιλοξενούμενων.

Μια λιγότερη αναμέτρηση είχαμε στο πρόγραμμα της Κυριακής (8/9) για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας του Αιγέα Πλωμαρίου με τον Απόλλωνα Ευπαλίου δεν διεξήχθη ποτέ και μάλιστα για απίστευτο λόγο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «athlitikometopo», η ομάδα του Ευπαλίου είχε σχεδιάσει να πετάξει από την Αθήνα για τη Μυτιλήνη σήμερα (8/9) το πρωί και το απόγευμα να επιστρέψει με πλοίο στον Πειραιά. Αφού λοιπόν η αποστολή του Απόλλωνα έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», διαπιστώθηκε ότι τα εισιτήρια που είχε κλείσει η ομάδα ήταν για το Σάββατο (7/9)!

Ο Απόλλωνας Ευπαλίου εκτός από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο κινδυνεύει και με αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα