Ηρακλής: Απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους οπαδούς του για το ματς με το Αιγάλεω

Βασίλης Μπαλατσός
Ηρακλής: Απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους οπαδούς του για το ματς με το Αιγάλεω

bet365

Για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας οι φίλοι του Ηρακλή δεν θα πάρουν εισιτήρια για την αναμέτρηση με το Αιγάλεω για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς τους οπαδούς του θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής το Αιγάλεω στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή (15/9, 16:30) στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης, καθώς και διάθεσης εισιτηρίων στους φιλάθλους του Γηραιού, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Είχε προηγηθεί το έγγραφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με το οποίο εισηγείται την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης, καθώς και διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς του Ηρακλή για τον ίδιο λόγο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα