Κύπελλο Ελλάδας: Με Εθνικό ο Άρης και μάχες από Super League η 4η φάση

Newsroom
Αρης

bet365

Ο Αρης κληρώθηκε με τον Εθνικό στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ δεν λείπουν κι οι μάχες με άρωμα Super League καθώς ο ΟΦΗ κληρώθηκε με τον Παναιτωλικό κι ο Λεβαδειακός με τον Ατρόμητο.

Όρεξη είχε η κληρωτίδα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αρης θα παίξει εκτός έδρας με τον Εθνικό, ενώ ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό κι ο Λεβαδειακός τον Ατρόμητο.

Λάρισα-Πανσερραϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαϊκή επίσης, αναμένεται να περπατήσουν σε... τεντωμένο σχοινί για την πρόκριση, με τον Αστέρα Aktor να έχει θεωρητικά εύκολο έργο παίζοντας με το νικητή του ζευγαριού Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου / Καβάλα.

Θυμίζουμε ότι ακόμη δεν υπάρχει νικητής στο ζευγάρι Αιγέας Πλωμαρίου - Απόλλων Ευπαλίου, όπου όποιος επικρατήσει θα φιλοξενήσει την Καβάλα για την τρίτη φάση. Οι αγώνες είναι μονοί και θα διεξαχθούν το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Εθνικός - Άρης
Κηφισιά - Λαμία
Λάρισα - Πανσερραϊκός
Αιγέας Πλωμαρίου-Απόλλων Ευπαλίου / Καβάλα - Αστέρας Τρίπολης
Ζάκυνθος - Παναργειακός
Λεβαδειακός - Ατρόμητος
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναχαϊκή
Αιγάλεω - Καμπανιακός
Διαγόρας Ρόδου - Καλλιθέα
Απόλλων Κρύας Βρύσης - Βόλος
Νέα Ιωνία - Πανιώνιος
ΟΦΗ - Παναιτωλικός

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα