Παναιτωλικός: Μέσα Παντελάκης και Μπακάκης για τους δυο αγώνες με τον ΟΦΗ

Βασίλης Μπαλατσός
pantelakis_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας και ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για τα δυο ματς με τους Κρητικούς.

Εβδομάδα... ΟΦΗ για τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες έχουν διπλή «μάχη» με τους Κρητικούς στο «Γεντί Κουλέ», αρχικά για το Κύπελλο Ελλάδας (25/9, 19:00) και εν συνεχεία για το πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague (29/9, 17:00), με τον Γιάννη Πετράκη να ανακοινώνει μετά την τελευταία προπόνηση την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για τα δυο ματς.

Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού των Καναρινιών επιστρέφουν ο Νώντας Παντελάκης και ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ εκτός έμειναν οι Πάλμα και Τσελίκοβιτς.

Η αποστολή του Παναιτωλικού για τα δυο ματς με τον ΟΦΗ: Αγαπάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Μπακάκης, Τσάβες, Ντίας, Γαλιάτσος, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Παρδαλός, Πέρες, Ρόα, Σιέλης, Στάγιτς, Στεργιάκης, Τορεχόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα