Άρης: Οι απουσίες δείχνουν και το rotation του Άκη Μάντζιου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό

Άρης: Οι απουσίες δείχνουν και το rotation του Άκη Μάντζιου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έχει σκοπό να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Άρη στον αγώνα (25/9, 15:00) Κυπέλλου με τον Εθνικό στο «Ελ Πάσο» και μάλιστα εκτός αποστολής έμειναν οι Μορόν, Μάγιο και Βέλεθ.

Ο 54χρονος τεχνικός θα προχωρήσει σε διαχείριση υλικού έχοντας κατά νου την καταπόνηση παικτών στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Εκτός των τραυματισμών Φαμπιάνο, Σουλεϊμάνοφ, έμειναν εκτός αποστολής οι Μορόν, Μάγιο, Βέλεθ και μένει να φανούν οι επιλογές του στο αρχικό σχήμα.

Είναι δεδομένο δηλαδή ότι στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Λίντσεϊ Ροζ, Γιάκουμπ Μπράμπετς ενώ στα αμυντικά άκρα πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο διαχείρισης του Χουάνκαρ. Εάν ο Άκης Μάντζιος θελήσει να δώσει αγωνιστικά λεπτά στον Ισπανό από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, τότε ο Μάρτιν Μοντόγια θα αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα. Στην άλλη περίπτωση, θα πάρει φανέλα βασικού ο Βαλεντίνο Φατόρε.

Εκτός απροόπτου θα υπάρξει «φρεσκάρισμα» και στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Ζαν Ζουλ, Βλάντιμιρ Νταρίντα να είναι στην 11αδα αλλά και στα επιθετικά άκρα όπου πιθανότατα θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι οι Σαβέριο, Φετφατζίδης ενώ ο Άλβαρο Ζαμόρα είναι η μοναδική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιντκλίφ, Κυριαζής, Μοντόγια, Φατόρε, Χουάνκαρ, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Ροζ, Ζουλ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Ζαμόρα, Ντιαντί, Φετφατζίδης και Παναγίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα