Κύπελλο Ελλάδας: Ανοίγει η αυλαία της 4ης φάσης με Άρη και «σουπερλιγκάτες» μάχες σε Λιβαδειά και Ηράκλειο

Βασίλης Μπαλατσός
Κύπελλο Ελλάδας: Ανοίγει η αυλαία της 4ης φάσης με Άρη και «σουπερλιγκάτες» μάχες σε Λιβαδειά και Ηράκλειο

bet365

Η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κάνει σέντρα την Τετάρτη (25/9) με τον φιναλίστ της περασμένης σεζόν Άρη να αντιμετωπίζει τον Εθνικό στην Καλλιθέα. Αγώνες... Superleague σε Βοιωτία και Κρήτη.

Η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινάει και επτά ομάδες της Stoiximan Superleague ρίχνονται την Τετάρτη (25/9) στη «μάχη». Θυμίζουμε πως από αυτόν τον γύρο συμμετέχουν δέκα κλαμπ της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου πλην των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που συμμετείχαν στα προκριματικά των διοργανώσεων της UEFA.

Η αρχή θα γίνει στις 15:00, όπου ο φιναλίστ του θεσμού της περασμένης σεζόν, Άρης, θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιώς της Γ' Εθνικής στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας, με τους Θεσσαλονικείς να μην έχουν στο πλευρό τους τους οπαδούς τους, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση. Εκτός των τραυματισμών Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός τους Μορόν, Μάγιο και Βέλεθ. Την ίδια ώρα ο Βόλος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης 1960, όπου επίσης αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 16:00 έχουμε δυο «μάχες» Superleague 2 μεταξύ ομάδων που αγωνίζονται σε διαφορετικό όμιλο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή στους «Ζωσιμάδες» και το Αιγάλεω θα υποδεχτεί τον Καμπανιακό.

Στις 17:00 σε «Σουπερλιγκάτο» ματς ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο και η Athens Kallithea θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα στη Ρόδο. Στις 19:00 ο ΟΦΗ θα αναμετρηθεί με τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ» στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο Ηράκλειο για... αυτή την εβδομάδα. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα αντιμετωπίσει το σύνολο του Γιάννη Πετράκη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και την ερχόμενη Κυριακή (29/9, 17:00) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Όλα τα ματς που αγωνίζονται ομάδες της Stoix​​​​​​iman Superleague θα μεταδοθούν από την Cosmote TV. Δείτε το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα στο Gazzetta.

Tο πρόγραμμα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

Τετάρτη 25/9

  • Εθνικός-Άρης 15:00
  • Απόλλων Κρύας Βρύσης-Βόλος 15:00
  • Αιγάλεω-Καμπανιακός 16:00
  • Διαγόρας Ρόδου-Athens Kallithea 17:00
  • Λεβαδειακός-Ατρόμητος 17:00
  • ΟΦΗ-Παναιτωλικός 19:00

Πέμπτη 26/7

  • Κηφισιά-Λαμία 15:00
  • Ζάκυνθος-Παναργειακός 15:00
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαϊκή 16:00
  • Νέα Ιωνία-Πανιώνιος 16:00
  • Λάρισα-Πανσερραϊκός 19:00

*Εκκρεμεί η αναμέτρηση Αιγέας Πλωμαρίου - Καβάλα (2/10, 15:00), από την οποία θα προκύψει η αντίπαλος του Αστέρα AKTOR.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα