Απόλλων Κρύας Βρύσης - Βόλος: 0-3 και δια περιπάτου στους «16» (vids)

Newsroom
volos_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Βόλος δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και επικράτησε 3-0, αποτέλεσμα που τον έστειλε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το «εισιτήριο» για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος «σφράγισε» σήμερα (25/9) ο Βόλος, καθώς με τον «υπηρεσιακό» Λευτέρη Καλογήρου στον πάγκο του επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων που της χωρίζουν ισάριθμες κατηγορίες ήταν εμφανής και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όπου μεγάλος του πρωταγωνιστής ήταν ο Ασεχνούν.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10’, όταν ο Σιαμπάνης έκανε το βολέ, ο Ασεχνούν πήρε την πρώτη κεφαλιά και έβγαλε τον Κόσζτα στον κενό χώρο. Ο Ούγγρος φορ κουβάλησε μερικά μέτρα την μπάλα, πάτησε στα αντίπαλα καρέ και πλάσαρε εύστοχα.

Στο 10’ ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός είχε δοκάρι, στο 17’ ο ίδιος «φλέρταρε» με το 0-2 όταν μαζί με τον Δόση απώλεσαν καλή διπλή ευκαιρία και ευρύτερα ο αγώνας κυλούσε στο μισό των γηπεδούχων, ενώ οι παίκτες του Βόλου έβρισκαν φάσεις ως επί το πλείστων με καλά σουτ (σ.σ. π..χ. με τον Βιγιαφάνιες).

Τελικά η ανωτερότητα των φιλοξενουμένων «μετουσιώθηκε» και σε δεύτερο γκολ, όταν στο 40’ πήραν την κατοχή στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Ασεχνούν βγήκε στην κόντρα, έπαιξε ξανά για τον Κόσζτα που «έγραψε» το 2-0 υπέρ τους, ενώ στο 42’ βρήκαν και τρίτο τέρμα με την «σκαστή» κεφαλιά του Δόση ύστερα από σέντρα του Βιγιαφάνιες.

Στο δεύτερο μισό δεν άλλαξε κάτι, οι του Βόλου θα μπορούσαν να βρουν ξανά δίχτυα αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις 2-3 καλές τους στιγμές (οι σ.σ. τελικές ήταν 21-3 υπέρ τους) και το 0-3 παρέμεινε ως το φινάλε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ: Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Κοτσίνης (70' Γραμματικού), Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (70' Βασιλειάδης), Τσερρίκου, Καράμπελας, Γιόνδης (50' Τσάνι), Ταουσάνης (59' Χατζηαλεξιάδης), Τζήμας (70' Χαβιαρόπουλος).
ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σμέουλερς, Κόστα (62' Κόντε), Βιγιαφάνιες (63' Λυκουρίνος), Κόμπα (73' Μπερναντού), Δόσης, Κορέα (46' Ασλανίδης), Ασενχούν (46' Νταϊλάνι), Τριανταφύλλου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα