Κύπελλο Ελλάδας: Τα «φώτα» σε AEL FC Arena και Ζηρίνειο

Βασίλης Μπαλατσός
Οι οπαδοί της ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Καβάλα

bet365

To πρόγραμμα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται την Πέμπτη (26/9) με τις αναμετρήσεις σε Λάρισα και Κηφισιά να ξεχωρίζουν.

Γνωστές είναι πλέον οι 11 από τις 16 ομάδες της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς πλέον εκτός από το Big 4 (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό) ακόμα επτά «μονομάχοι» κλείδωσαν τη θέση τους στον επόμενο γύρο την Τετάρτη (25/9). Σήμερα (26/9) θα μάθουμε και τις επόμενες τέσσερις ομάδες που θα τσεκάρουν το εισιτήριο τους για τους «16».

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 15:00 στο «Ζηρίνειο», όπου η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει τη Λαμία σε ένα ζευγάρι που την περασμένη σεζόν είχαμε δει στη Stoiximan Superleague. Το «μενού» περιλαμβάνει δυο «συγκρούσεις» μεταξύ ομάδων Γ' Εθνικής με συλλόγους της Superleague 2. Την ίδια ώρα με τον αγώνα των Βορείων Προαστίων η Ζάκυνθος θα υποδεχτεί τον Παναργειακό και στις 16:00 η Νέα Ιωνία θα αναμετρηθεί εντός έδρας με τον Πανιώνιο.

Τελευταίο και πιο δυνατό ματς της ημέρας θα γίνει στις 19:00 στην «AEL FC Arena», όπου η ΑΕΛ θα παίξει κόντρα στον Πανσερραϊκό, σε ένα παιχνίδι μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων της επαρχίας. Βρείτε σε ποια κανάλια θα δείτε τα σημερινά ματς.

Θυμίζουμε πως στις 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, από την οποία θα προκύψουν οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό.

Tα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Τετάρτη 25/9

Πέμπτη 26/7

  • Κηφισιά-Λαμία 15:00 (CS 2)
  • Ζάκυνθος-Παναργειακός 15:00
  • Νέα Ιωνία-Πανιώνιος 16:00
  • Λάρισα-Πανσερραϊκός 19:00 (CS 4)

*Εκκρεμεί η αναμέτρηση Αιγέας Πλωμαρίου - Καβάλα (2/10, 15:00), από την οποία θα προκύψει η αντίπαλος του Αστέρα AKTOR.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα