Νέα Ιωνία - Πανιώνιος 1-2 πεν. (0-0 κ.δ. - παρ.): Νίκησε στη «ρώσικη ρουλέτα» ο Ιστορικός και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου

Βασίλης Μπαλατσός
πανιωνιος

bet365

Ο Πανιώνιος τα βρήκε δύσκολα κόντρα στη Νέα Ιωνία, όμως κατάφερε να νικήσει με 2-1 στη διαδικασία των πέναλτι και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Έξι άστοχες εκτελέσεις στη «ρώσικη ρουλέτα», ενώ ο Κολοβός αστόχησε από τα 11 βήματα και στην παράταση.

Ο Πανιώνιος μπορεί να αγχώθηκε ιδιαίτερα κόντρα στην ιδιαίτερα μαχητική Νέα Ιωνία της Γ' Εθνικής, στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο, όμως στη διαδικασία των πέναλτι κατάφερε να τσεκάρει το «εισιτήριο» του για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δυο ομάδες έμειναν για 120 λεπτά στην ισοπαλία και στη «ρώσικη ρουλέτα» η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη πήρε η νίκη - πρόκριση με 2-1. Έξι άστοχες εκτελέσεις στα πέναλτι, ενώ ο Κολοβός δεν κατάφερε αστόχησε από την άσπρη βούλα και στην παράταση.

Το ματς είχε αρκετά χαμηλό ρυθμό και λίγες φάσεις. Στο πρώτο μέρος ο Ιστορικός είχε δυο φάσεις, στο 39' και στις καθυστερήσεις, όμως ο Γκλώτσος νίκησε τόσο τον Μπουρλάκη, όσο και τον Γκίνι. Από πλευράς των τυπικά γηπεδούχων ο Γιαννακόπουλος είπε «όχι» στον Πλατέλλα στο 72' και στο 90+3' ο Φλώκος δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά προ κενής εστίας.

Η μεγαλύτερη φάση στην παράταση ήταν για τον Ιστορικό. Στο 107' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για τον Πανιώνιο, ο Κολοβός ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Ντροστ του είπε «όχι». Στη «ρώσικη ρουλέτα» ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αντώνη Νικοπολίδη, Γιαννακόπουλος ήταν πρωταγωνιστής, καθώς απέκρουσε δυο πέναλτι, των Αλεμή και Πλατέλλα.

Η διαδικασία των πέναλτι:

  • Αντωνόπουλος: δοκάρι
  • Γεμιστός: 0-1
  • Αλέμης: απόκρουση Γιαννακόπουλου
  • Φελίσιο: 0-2
  • Καλλιτσουνάκης: 1-2
  • Βενάρδος: δοκάρι
  • Τζάκσον: άουτ
  • Κολοβός: απόκρουση Ντροστ
  • Πλατέλλας: απόκρουση Γιαννακόπουλου

Πανιώνιος (Α. Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Πότσι, Αυλωνίτης, Χρούστινετς (103' Ζούλιας), Γροντής (103' Διονέλλης), Στούπης (71' Φελίσιο), Γκίνη (56' Κολοβός), Μπουρλάκης (56' Βενάρδος), Γεμιστός, Πιερτζακόμι (95' Αλεξανδράκης), Ενγκουέμ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα