Κηφισιά - Λαμία: Τα highlights της πρόκρισης της ομάδας του Λέτο (vid)

Newsroom
Κηφισιαι

bet365

Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη - πρόκριση της Κηφισιάς επί της Λαμίας στο «Ζηρίνειο» για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Λαμία έγινε η πρώτη ομάδα της Stoiximan Superleague που έμεινε εκτός του Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2024-25 από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Η Κηφισιά της Superleague 2 ήταν ανώτερη από την ομάδα του Μαρίνου Σατσιά, η οποίο κατέβηκε στο «Ζηρίνειο» με πολλές αλλαγές, επικράτησε με 1-0 και προκρίθηκε στη φάση των «16».

To σύνολο του Σεμπάστιαν Λέτο είχε ευκαιρίες και βρήκε το γκολ στο 80', όταν ο Τεττέι πήρε πέναλτι μετά από πτώση του στην περιοχή από επαφή με τον Αθανασακόπουλο και ο Μάναλης το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε. Ο Τεττέι που ήρθε από τον πάγκο εκτός από το πέναλτι κέρδισε και την αποβολή του τερματοφύλακα Ρατόν με τον στόπερ Αντράντε να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας της Φθιώτιδας στις καθυστερήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα