ΑΕΛ-Πανσερραϊκός: Τα «λιοντάρια» πέρασαν από τη Λάρισα (vids)

Newsroom
panserraikos eurokinisi

bet365

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ χάρις σε γκολ του Μπετανκόρ και έτσι πήρε το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζει ο Πανσερραϊκός, αφού μετά από ένα ωραίο παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΛ στη Λάρισα με 1-0 και να πάρει το «εισιτήριο» της πρόκρισης.

Στο ματς μάλιστα μπήκαν από νωρίς νέα δεδομένα, καθώς μόλις στο 8’ τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ.

«Δράστης» του 0-1 ήταν ο Μπετανκόρ με κεφαλιά (σ.σ. είχε μπαταρισμένο το κεφάλι του) ύστερα από σέντρα του Ντέλετιτς και αυτόματα οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι «βυσσινί» διατηρούσαν την κατοχή και οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούσαν την κόντρα-επίθεση και η αναμέτρηση κυλούσε ως επί το πλείστων στο μισό του Κατσίκα.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν φάσεις (6-2 οι τελικές υπέρ τους στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου) με κυριότερη το σουτ του Κρητικού όπου ο Καρασαλίδης παρεμβλήθηκε στην πορεία της μπάλας και την απομάκρυνε ενώ είχε πάρει πορεία προς το τέρμα του, ενώ οι Σερραίοι «άγγιξαν» το 0-2 στο 45’+2’ με τον Σαλαζάρ, που βγήκε στο τρανζίσιον όμως από καλή θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.


Το δεύτερο μισό ξεκίνησε σε πιο σετ τέμπο, ενώ κατά τη διάρκειά του και για λογαριασμό του Πανσερραϊκού ντεμπουτάρισε ο χαφ Ζελέν.

Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν την κατοχή χωρίς όμως να απειλούν ουσιαστικά, μέχρι που το ρολόι… σημάδευε το 69’.

Τότε απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία με τον Φατάι που γύρισε το σώμα του μέσα στα αντίπαλα καρέ και σούταρε ύστερα από παράλληλη του Κρητικού, όμως ο Κατσίκας έπεσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία και παρότι είχε σώματα μπροστά του και η μπάλα «έσκασε», κατάφερε να αποκρούσει.

Στο 79’ οι «βυσσινί» απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς αποβλήθηκε τότε με 2η κίτρινη ο μπακ Πεταυράκης, απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε (90’+5’) οι της ΑΕΛ θέλησαν να μεταφέρουν τα δρώμενα στα καρέ των αντιπάλων τους, όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να στείλουν το ζευγάρι στην παράταση.

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Σουλούκος, Στάμου, Ηλιάδης, Κοσόνου, Τριμμάτης, Γιαξής, Παναγιωτίδης (76΄Σγουρός), Ακόστα (54΄Μούργος) Παπαγεωργίου (62΄Στίνα), Κ. Μωραΐτης (62΄Φατάι), Κρητικός (76΄Παπαδόπουλος).

Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (76΄Βαγκέ), Πεταυράκης, Λιάσος, Στάικος (63΄Ζελέν), Τομάς( 57΄Χατζηστραβός), Ντέλετιτς, Σαλαζάρ (57΄Τέρζιτς), Μπετανκόρ (76΄Γίγκιτς).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα