Άρης: Ο δρόμος μέχρι τον τελικό Κυπέλλου

Άρης: Ο δρόμος μέχρι τον τελικό Κυπέλλου

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Από νωρίς στα δύσκολα θα βουτήξει ο Άρης με στόχο την πρόκρισή του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας καθώς θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη φάση «16» κι εφόσον προκριθεί αλλά και δεν υπάρξουν θεαματικές εκπλήξεις, θα βρει μόνο μεγάλους αντιπάλους μέχρι την τελευταία πράξη της διοργάνωσης!

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί τον διαχρονικό στόχο του Άρη και οι... πληγές παραμένουν ανοιχτές έπειτα από την περσινή ήττα στον τελικό της διοργάνωσης από τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν τη φετινή πορεία τους με την πρόκριση επί του Εθνικού και ο δρόμος προς τον τελικό κάθε άλλο παρά είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Στη φάση των 16 καλύτερων ομάδων θα πρέπει να αποκλείσουν την ΑΕΚ στους διπλούς αγώνες που θα διεξαχθούν στα τέλη Οκτώβρη και αρχές Δεκεμβρίου. Εφόσον το καταφέρουν θα συναντήσουν τον νικητή του ζευγαριού Αιγάλεω-ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση όπου ο νικητής του ζευγαριού που θα προκύψει θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο που θα βγει από τις αναμετρήσεις Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και Καλλιθέα-Ολυμπιακός.

Φάση των «16»: Άρης – ΑΕΚ

Προημιτελικός: Άρης – Αιγάλεω/ΠΑΟΚ

Ημιτελικός: Άρης – Αιγάλεω/ΠΑΟΚ/Ατρόμητος/Παναθηναϊκός

Τελικός: Άρης – Αιγάλεω/ΠΑΟΚ/Ατρόμητος/Παναθηναϊκός/Καλλιθέα/Ολυμπιακός

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα