ΠΑΟΚ: Ο δρόμος μέχρι τον τελικό Κυπέλλου

ΠΑΟΚ: Ο δρόμος μέχρι τον τελικό Κυπέλλου

Δημήτρης Μύτικας
paok_toumba

bet365

Το... μονοπάτι έως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έμαθε ο ΠΑΟΚ, έπειτα την ολοκλήρωση της κλήρωσης το μεσημέρι της Τετάρτης (3/10).

Την ομάδα που θα βρεθεί αντιμέτωπος στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας έμαθε ο ΠΑΟΚ, καθώς και το μονοπάτι που έχει για να φτάσει στον τελικό της 17ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ως πρώτο... εμπόδιο σε διπλές αναμετρήσεις θα βρει το Αιγάλεω με σκοπό την κατάκτηση του εισιτηρίου για την οκτάδα του θεσμού, όπου αν περάσει θα παίξει απέναντι στην ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι ΑΕΚ - Άρης.

Στα ημιτελικά οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι πολύ πιθανό να δώσουν ακόμη ένα διπλό ντέρμπι καθώς θα βρεθούν αντίπαλοι ή με τον Παναθηναϊκό, ή με τον Ολυμπιακό, ή με τον Ατρόμητο, ή με την Athens Kallithea.

Εφόσον φτάσει στο τέλος και τον τελικό του ΟΑΚΑ, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει οκτώ υποψήφιες ομάδες ν' αντιμετωπίσει οι οποίες είναι ο Πανσερραϊκός, ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ, ο Βόλος, η Ζάκυνθος, η Κηφισιά, η Παναχαϊκή και η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το πιθανό ζευγάρι Αιγεύς Πλωμαρίου / Καβάλα - Αστέρας Aktor.

Το μονοπάτι του ΠΑΟΚ

Φάση των "16":

ΠΑΟΚ - Αιγάλεω

Προημιτελικός:

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ/Άρης

Ημιτελικός:

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος/Παναθηναϊκός/Athens Kallithea/Ολυμπιακός

Τελικός:

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός/Πανιώνιος/ΟΦΗ/Βόλος/Ζάκυνθος/Κηφισιά/Παναχαϊκή/Ομάδα 1*

* Νικητής ζευγαριού Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα - Αστέρας Aktor

Υπενθυμίζεται ότι οι αναμετρήσεις από την φάση των «16» έως και την ημιτελική φάση είναι διπλές (εντός και εκτός έδρας).

@Photo credits: INTIME, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα