ΑΕΚ: Ο δρόμος μέχρι τον τελικό Κυπέλλου

ΑΕΚ: Ο δρόμος μέχρι τον τελικό Κυπέλλου

ΑΕΚ

bet365

Δύσβατος είναι ο δρόμος της ΑΕΚ μέχρι και τον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος, περιλαμβάνοντας Άρη στους «16» και πιθανά ντέρμπι με ΠΑΟΚ στα προημιτελικά και Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό στα ημιτελικά!

Το ταξίδι της ΑΕΚ στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος αναμένεται συναρπαστικό αλλά και πιο απαιτητικό από ποτέ. Η κληρωτίδα των «16» επιφύλασσε το δυσκολότερο ζευγάρωμα στην Ένωση, καθώς η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει τον Άρη με στόχο ένα εισιτήριο στα προημιτελικά.

Εκεί βέβαια μόνο πιο εύκολα δεν γίνονται τα πράγματα, αφού η ΑΕΚ ενδέχεται να βρει στο διάβα της τον ΠΑΟΚ σε ντέρμπι Δικεφάλων στους «8», αν φυσικά οι Θεσσαλονικείς προκριθούν πρώτα εναντίον του Αιγάλεω.

Αν καταφέρει να φτάσει στους «4», τότε η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Athens Kallithea και Ατρομήτου, με το ενδεχόμενο για άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι να είναι αρκετά πιθανό.

Το... ξέφωτο για την ΑΕΚ θα είναι ο μεγάλος τελικός, αφού αν κατορθώσει να βγει αλώβητη από το δύσκολο μονοπάτι του ταμπλό, θα έχει σαφώς ευκολότερο έργο στο ματς που δίνει κούπα.

Αναλυτικά ο δρόμος της ΑΕΚ μέχρι τον τελικό:

  • Φάση των «16»: ΑΕΚ - Άρης
  • Προημιτελικός: ΑΕΚ - Αιγάλεω/ΠΑΟΚ
  • Ημιτελικός: ΑΕΚ - Athens Kallithea/Ολυμπιακός/Ατρόμητος/Παναθηναϊκός
  • Τελικός: ΑΕΚ - Πανσερραϊκός/Πανιώνιος/Ζάκυνθος/Αιγέας Πλωμαρίου/ΟΦΗ/Βόλος/Κηφισιά/Παναχαϊκή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα