Κύπελλο Ελλάδος: Μετά από 10 χρόνια και την ιστορική ατάκα του Πανόπουλου, εκπρόσωπος πλην «Big-5» στον τελικό

Newsroom
sda

bet365

Την τρέχουσα σεζόν θα έχουμε στον τελικό Κυπέλλου τουλάχιστον έναν φιναλίστ που δεν ανήκει στο «Big-5», κάτι που συνέβη τελευταία φορά το 2014/15 από την Ξάνθη.

Διεξήχθη σήμερα (2/10) η κλήρωση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ καταρτίστηκαν και τα «μονοπάτια» μέχρι τον τελικό της 17ης Μαΐου που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Επειδή η κληρωτίδα είχε «κέφια» όλοι οι κατά τεκμήριο «μεγάλοι»… στριμώχτηκαν στο ίδιο path και αυτό σημαίνει πως μία ή ένας εκ των Πανσερραϊκού, Πανιώνιου, Ζακύνθου, Αιγέα Πλωμαρίου, Καβάλας, Αστέρα AKTOR, ΟΦΗ, Βόλου, Κηφισιάς και Παναχαϊκής θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αυτόματα μετά από 10 χρόνια θα δούμε σε τελικό τουλάχιστον ένα club που δεν ανήκει στο «Big-5», αφού η τελευταία που το πέτυχε ήταν η Ξάνθη τη σεζόν 2014/15 όταν και έχασε 3-1 από τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι.

Ηταν δε το βράδυ της 23ης Μαΐου του 2015 που ο Χρήστος Πανόπουλος, τότε ισχυρός άνδρας του συλλόγου από τη Θράκη, ψέλλισε μία ατάκα που έμεινε στην ιστορία, αφού του ζητήθηκε να κάνει δηλώσεις μετά το ματς και εκείνος είπε αφοπλιστικά: «Δεν έχω να πω κάτι πρόχειρο αυτή τη στιγμή. Τον έχουμε.. πιει. Οι δηλώσεις είναι για τους άλλους που κέρδισαν. Εμείς θα πάμε και πάλι στη γωνιά μας»!

Πλέον σε περίπου 6,5 μήνες θα δούμε ποιος ή ποια θα πάρει από εκείνη τη σκυτάλη, ενώ για την ιστορία η τελευταία εκτός «Big-5» ομάδα που και πήγε σε τελικό και στέφθηκε Κυπελλούχος ήταν η ΑΕΛ την αγωνιστική περίοδο 2006/07.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα