Μποροβήλος: «Η κλήρωση στο Κύπελλο είναι βατή, όμως, αυτό δεν λέει τίποτα»

Μποροβήλος: «Η κλήρωση στο Κύπελλο είναι βατή, όμως, αυτό δεν λέει τίποτα»

Newsroom
Μποροβήλος

bet365

Ο Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου, τονίζοντας ότι ο Αστέρας Τρίπολης πρέπει να είναι σοβαρός και να μην υποτιμήσει την Καβάλα.

Ο Αστέρας Aktor αντιμετωπίζει την Καβάλα αρχικά και αν περάσει θα παίξει με την Ζάκυνθο. Τα πρώτα δύο εμπόδια των κιτρινομπλέ είναι βατά - σε θεωρητικό επίπεδο - αλλά οι Αρκάδες οφείλουν να είναι σοβαροί σύμφωνα με τον Γιώργο Μποροβήλο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των κιτρινομπλέ είπε στον Arcadia 93.8:

"Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι σαφώς η κλήρωση είναι βατή, όμως αυτό δεν λέει τίποτα. To αν είναι εύκολη μια κλήρωση θα αποδειχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το Κύπελλο πάντα εγκυμονεί κινδύνους και γι' αυτό θεωρείται ο θεσμός των εκπλήξεων. Αν κάποιος κατεβαίνει με υπεροψία ότι είναι το φαβορί, αυτόματα έχει χάσει τη μισή ισχύ του. Αυτή είναι η αιτία των εκπλήξεων και όχι ότι το Κύπελλο έχει κάτι το μαγικό.

Η κλήρωση θα είναι βατή εφόσον η ομάδα μας δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό και την απαιτούμενη σοβαρότητα, κατεβαίνοντας στο γήπεδο της Καβάλας να παλέψει.

Πρώτα απ' όλα όμως, θέλω να θυμίσω σε όλους ότι ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή για το πρωτάθλημα με την Athens Kallithea και μετά το παιχνίδι με την Καβάλα, στο οποίο ο Asteras Aktor πρέπει να αποδείξει ότι είναι το φαβορί και να μην πέσει θύμα έκπληξης γιατί το ποδόσφαιρο δεν έχει δεδομένα και γι' αυτό είναι ωραίο άθλημα".

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα