Κύπελλο Ελλάδας: Δικαιώθηκε ο Ιωνικός για την ποινή που του είχε επιβληθεί

Κύπελλο Ελλάδας: Δικαιώθηκε ο Ιωνικός για την ποινή που του είχε επιβληθεί

Ο Ιωνικός

bet365

Ο Ιωνικός δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σε σχέση με την πρωτόδικη ποινή που του είχε επιβληθεί για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στην ομάδα της Νίκαιας - επειδή δεν είχε κατέβει στον αγώνα Κυπέλλου με την Ερμιονίδα - είχε επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, δηλαδή από την Α' Πειραιά στην οποία δήλωσε συμμετοχή, ακόμα 5 από αυτό της προσεχούς περιόδου και ένα πρόστιμο 100 χιλιάδων ευρώ. Ωστόσο ο Ιωνικός δικαιώθηκε από την Εφέσεων και μάλιστα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από τον Γιάννη Τσιριγώτη, που αναφέρει ότι «με τη υπ' αριθμ. 45/2024 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων η ομάδα μας δικαιώθηκε από τη μη κάθοδό της στον αγώνα Κυπέλλου με την Ερμιονίδα με συνέπεια να εξαφανιστούν οι 5 βαθμοί για φέτος και οι -5 για του χρόνου καθώς και το υπέρογκο πρόστιμο των 100.000 ευρώ.

Με την εξέλιξη αυτή δεν υποθηκεύεται το μέλλον της αγαπημένης ομάδας για το μέλλον. Τέλος ένα ευχαριστώ στον άξιο δικηγόρο Θεοχάρη Γρηγορίου για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης».

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα