Γιάννης Δουβίκας - Αστέρας: Ο άνθρωπος που έφερε κάτι παραπάνω από μια πρόκριση στον Αστέρα

Γιάννης Δουβίκας - Αστέρας: Ο άνθρωπος που έφερε κάτι παραπάνω από μια πρόκριση στον Αστέρα

Δουβίκας

bet365

Η πρόκριση για τον Αστέρα Τρίπολης στην Καβάλα μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν. Και το Gazzetta στέκεται στους Δουβίκα, Τζίμα, Γκότση: Στα πρόσωπα που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, σε μια περίεργη φάση για την ομάδα!

Ο Αστέρας Aktor διανύει μια περίεργη φάση. Η ομάδα μετά τους Ράσταβατς και Μακελελέ, θέλει να βρει την ηρεμία και την αγωνιστική της ανάταση με τον Σάββα Παντελίδη να έχει στα χέρια του τα κλειδιά για να οδηγήσει την ομάδα στην 8άδα αλλά και σε μια καλή πορεία στο Κύπελλο.

Επόμενο εμπόδιο για τους Αρκάδες η Ζάκυνθος. Ωστόσο, για να μπει η ομάδα στους «16» του θεσμού, χρειάστηκε να έρθει μια πολύ δύσκολη πρόκριση επί της Καβάλας.

Οι κιτρινομπλέ προερχόντουσαν από το μεγάλο διπλό στην Αθήνα επί της Athens Kallithe αλλά και από το τέλος της συνεργασίας με τον Κλοντ Μακελελέ.

Η Καβάλα περίμενε τους Αρκάδες για να τους... χτυπήσει και να κάνει την έκπληξη παίρνοντας αυτή το εισιτήριο. Κάτι που, όπως είδαμε, ήταν πολύ κοντά στο να το πετύχει, έχοντας σε μεγάλη μέρα και τον Αστρά.

 

Ωστόσο, ο Γιάννης Δουβίκας, ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τον οργανισμό και έχει αναδείξει ουκ ολίγους παίκτες, όντας προπονητής της Κ19, γνώρισε πως να κάνει την ομάδα να αποφύγει την παγίδα.

Ο κόουτς που μετρά κάτι λιγότερο από 150 ματς με την Κ19 και έχει βγάλει παίκτες όπως οι Τσιφτσής, Αλάγκμπε, Τζίμας, Κανελλόπουλος, Γιάννη Χριστόπουλο, Σγουρή, Κωστέα, Ζουγλή, Γραματικάκη, Γκρόζντανιτς, Προύντζο ήταν αυτός που έδωσε τη ψυχολογία που χρειαζόταν η ομάδα. Στο πλευρό του κι ο γυμναστής της ομάδας, Παύλος Γκότσης. Επίσης ένα από τα «όπλα των Αρκάδων, καθότι είναι από τους λίγους που ξέρουν τον κάθε παίκτη απ' έξω και ανακατοτά.

Τζίμας: Το παιδί του Γιάννη Δουβίκα που έφερε την πρόκριση

τζιμας

Εκεί, λοιπόν, που η ομάδα ζορίστηκε ήταν από τον πάγκο Τζίμας, Γκος, Μπιλέ και Μπαρτόλο για να δώσουν ώθηση στην ομάδα.

Ο Τζίμας, δε, δικαίωσε τον προπονητή που τον ανέδειξε και στο 115' μ' ένα άπιαστο σουτ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, γλιτώνοντας την ομάδα του από γκέλα ολκής.

Πλέον, οι Αρκάδες, έχουν το χρόνο να δουλέψουν. Εξασφάλισαν την απαραίτητη ηρεμία και έχουν την ευκαιρία να μπουν στην εποχή «Παντελίδη» μ' ό,τι χρειάζονται προκειμένου η ομάδα να παραμείνει σε τροχιά 8άδας, να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα και να πραγματοποιήσει πορεία στο Κύπελλο. Χαρακτηριστικός είναι κι ο πανηγυρισμός του που με το γκολ του έτρεξε να το πανηγυρίσει με τους Δουβίκα-Γκότση.

Πλέον, ο Γιάννης Δουβίκας - ως υπηρεσιακός - στον πάγκο της πρώτης ομάδας, δε, μετράει σε 5 ματς, 1 νίκη, 1 ήττα και 3 ισοπαλίες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα