Κύπελλο Ελλάδος: Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Newsroom
α

bet365

Το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή της αναμέτρησης του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο λόγω της κηδείας του Τζορτζ Μπάλντοκ έγινε δεκτό από την ΕΠΟ.

Δεκτό έγινε το αίτημα του Παναθηναϊκού για την αναβολή της προγραμματισμένης αναμέτρησης (30/10) με τον Ατρόμητο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το «τριφύλλι» ζήτησε από την ΕΠΟ να διεξαχθεί ο αγώνας σε διαφορετική ημερομηνία καθώς την ίδια ημέρα θα γίνει η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ όπου οι «πράσινοι» θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ η οποία θα γίνει στην Αγγλία και άπαντες από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού θα πουν εκείνη τη μέρα το τελευταίο «αντίο» στον φίλο τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες επικοινώνησαν για το ζήτημα και συμφώνησαν χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα ανάμεσα τους, με την ΕΠΟ να δίνει το τελικό «οκ» για την οριστική αναβολή. Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί η νέα ημερομηνία της διεξαγωγής του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα