Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αναβολή του

Newsroom
ra

bet365

Η ΕΠΟ έκανε και επίσημα γνωστό πως η αναμέτρηση Ατρόμητος-Παναθηναϊκός που είχε οριστεί για τις 30 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο μέλλον και σε νέα ημέρα που θα οριστεί εκ νέου.

Επίσημη είναι πλέον η αναβολή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, που είχε οριστεί για τις 30 Οκτωβρίου στο Περιστέρι και θα είναι το πρώτο ματς του ζευγαριού για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Την ίδια ημέρα θα τελεστεί στην Αγγλία η κηδεία του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ και ύστερα από σχετικό αίτημα των «πράσινων» με σκοπό να παραστούν στη χώρα και να τον «αποχαιρετήσουν», η ΕΠΟ αποδέχθηκε να μετατεθεί στο μέλλον.

Η ανακοίνωση

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή του αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε οριστεί για τις 30/10/2024, όμως τη συγκεκριμένη ημέρα θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζόρτζ Μπάλντοκ, που έφυγε πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή.

 

Το αίτημα για αναβολή, το οποίο έγινε άμεσα δεκτό, απηύθυνε προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος.

@Photo credits: eurokinissi, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα