Athens Kallithea: «Ζητήσαμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό στο Ελ Πάσο»

Βασίλης Μπαλατσός
Ελ Πασο

bet365

Η Athens Kallithea με τοποθέτηση της στο Twitter έκανε γνωστό πως ζήτησε να γίνει το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στη φυσική της έδρα, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Η Athens Kallithea επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από 18 χρόνια, όμως λόγω των διαφορών που υπάρχουν με το Δήμο Καλλιθέας τα απαραίτητα έργα που έπρεπε να υλοποιηθούν στο «Ελ Πάσο» ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις της Stoiximan Superleague δεν έγιναν και η ομάδα αγωνίζεται στη σεζόν της επιστροφής της στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Βέβαια το «Γρηγόρης Λαμπράκης» είναι η φυσική έδρα και το πραγματικό σπίτι της ομάδας, το οποίο πλέον χρησιμοποιείται ως προπονητικό κέντρο του κλαμπ. Μάλιστα η διοίκηση της Athens Kallithea προσπάθησε να φιλοξενηθεί τουλάχιστον ένα φετινό παιχνίδι στο «Ελ Πάσο», καθώς έκανε αίτημα να γίνει εκεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί, καθώς ο κανονισμός προβλέπει πως ματς Κυπέλλου μεταξύ δυο ομάδων της πρώτης κατηγορίας πρέπει να γίνει σε γήπεδο Superleague. Συνεπώς η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες στις 30 Οκτωβρίου (21:30) στη Λεωφόρο, μόνο με την παρουσία κατόχων διαρκείας των γηπεδούχων.

«Ζητήσαμε να παίξουμε στο Ελ Πάσο. Δεν επιτρεπόταν. Όταν δύο ομάδες της Superleague παίζουν στο κύπελλο, πρέπει να χρησιμοποιούν ένα γήπεδο Superleague», αναφέρει η τοποθέτηση της Athens Kallithea στο Twitter.

 

athens kallithea

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα