ΠΑΟΚ: Με τον κόσμο του στον αγώνα Κυπέλλου με το Αιγάλεω

Newsroom
Με τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ στο Αιγάλεω

bet365

Το Αιγάλεω επιβεβαίωσε την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στο εντός έδρας παιχνίδι του κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά» την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμος του στο πλευρό του στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος που θα δώσει κόντρα στο Αιγάλεω την προσεχή Τετάρτη (30/10-15:30).

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έκανε ένα ποστάρισμα στα social media της για τα εισιτήρια του αγώνα μέσω του οποίου ενημέρωσε πως παραχωρηθεί κανονικά θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Κάπως έτσι ο «δικέφαλος του βορρά» θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει, μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα με την ήττα που γνώρισε εντός έδρας από τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αιγάλεω:

 

«ROUND OF 16

ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

#kypelloelladasbetsson

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΟΚ

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ

ΝΕΑ ΩΡΑ | ΣΕΝΤΡΑ: 15:30

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει την Τρίτη 29/10 στα γραφεία της ΠΑΕ (IEPA ΟΔΟΣ 286-288) από τις 09:00 έως τις 19:00.

ΘΥΡΑ 1-4: 15€

ΘΥΡΑ 8 - VIP: 40€

ΘΥΡΑ 9: 20€

ΘΥΡΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ:

ΘΥΡΑ 5-6: 15€

ΘΥΡΑ 7: 20€

ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

#CITY_OLE»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα