Πολλές οι απουσίες του Πανσερραϊκού για το ματς με τον Πανιώνιο

Newsroom
Πανσερραϊκός

bet365

Με πολλές απουσίες θα υποδεχθεί (17:30) ο Πανσερραϊκός τον Πανιώνιο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου.

Μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ για την Super League, το μυαλό όλων στον Πανσερραϊκό στρέφεται στο παιχνίδι της Τρίτης (Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, 17:30) για την φάση των «16» του Κυπέλλου. Τα... λιοντάρια θέλουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει ακόμα περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης.

Όσον αφορά την τελευταία τους προπόνηση και την αποστολή, οι Σερραίοι αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα εξής: «Με μία τελευταία προπόνηση το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ομάδα της Ν. Σμύρνης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (29/10, 17:30) και θα κυνηγήσει νίκη ασφαλείας ενόψει του επαναληπτικού.

Ο Χουάν Φεράντο, πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Χαντάκιας, Παπαδημητρίου, Φαρές, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Περούτσι, Καπτούμ, Λιάσος, Τομάς, Ντέλετιτς, Χατζηστραβός, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Αλρασντι, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

 

Εκτός αποστολής πέραν των άλλων, έμειναν ο τιμωρημένος Τέρζιτς, ο Ουαγκέ που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και οι Μπέργκστρεμ, Νταβίντσον, Ζελέν, Στάικος, Σοφιανός, Τσομπανίδης, Σακαλίδης, Παπαβασιλείου».

Πανσερραϊκός

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα