Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Πάλμα και Γιάρεμτσουκ «εκτόξευσαν» το σκορ σε 5-0 (vids)

Με αποτέλεσμα 3-0 υπέρ του πήγε ο Ολυμπιακός στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα του ντέρμπι του με την ΑΕΚ που είναι ο πρώτος μεταξύ τους ημιτελικός του Κυπέλλου.
Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν ακόμη δύο τέρματα και εκτόξευσαν, τότε, τον «δείκτη» του σκορ στο εντυπωσιακό 5-0.
Στο 47' ο Ροντινέι άλλαξε το παιχνίδι για τον Πάλμα προς τα αριστερά και αυτός πιάνοντας ένα εξαιρετικό δεξί σουτ, έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ της εστίας του Στρακόσα και «έγραψε» το 4-0.
Στο 53’ μετά από πίεση του Γκαρθία που έκλεψε την μπάλα ο Γιάρεμτσουκ βρέθηκε σε θέση βολής και με τελείωμα στην κίνηση σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στη βραδιά, για το 5-0 των Πειραιωτών.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ενδεκάδα Ολυμπιακού: Η αναμονή για Ελ Καμπί και οι βασικοί υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα του ντέρμπι της Κυριακής
- Μαρινάκης στην εκδήλωση του Συνδέσμου Νέας Υόρκης: «Δεν παραδοθήκαμε ποτέ, είμαστε ίσως η μόνη ομάδα με 4 παίκτες στην 11άδα από την Ακαδημία» (vid)
- Ολυμπιακός: Ελ Καμπί και Κωστούλας στην αποστολή για Παναθηναϊκό!
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
τι έγινε η πρωταθλήτρια του 2018??? η υπερομαδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο?, του καλύτερου προπονητή?, του καλύτερου προέδρου?????
Kitrinomauros Ranger
Για να κοροϊδεύεις την ομάδα του 2018 και την υπερομαδα του νταμπλ, θα έπρεπε να τις κερδίσεις τότε 6-0 και όχι το 2025.
Joker211
Μια ήττα δεν αναιρεί αυτά που λες. Ποδόσφαιρο λέγεται