ΟΦΗ: Την Παρασκευή βγαίνουν και... εξαφανίζονται τα εισιτήρια της ρεβάνς με τον Αστέρα

Ο ΟΦΗ έφυγε από την Τρίπολη με προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε τον Αστέρα AKTOR με 1-0, χάρη στο γκολ του Ταξιάρχη Φούντα και καλείται να... τελειώσει τη δουλειά στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί θα υποδεχτούν τους Αρκάδες στο «Γεντί Κουλέ» στις 2 Απριλίου (17:00) και το γήπεδο αναμένεται να «βράζει»!
Όπως έκανε γνωστό ο ΟΦΗ τα εισιτήρια της ρεβάνς με τον Αστέρα AKTOR για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα τεθούν σε κυκλοφορία, μέσω της ιστοσελίδας του κλαμπ, το μεσημέρι της Παρασκευής (21/3, 14:00) και αναμένεται να «εξαφανιστούν» με... συνοπτικές διαδικασίες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.