ΟΦΗ: Sold out και το δεύτερο τσάρτερ των «Κρητικών» για τον τελικό του Κυπέλλου

ΟΦΗ: Sold out και το δεύτερο τσάρτερ των «Κρητικών» για τον τελικό του Κυπέλλου

Sold out και το δεύτερο τσάρτερ του ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου

bet365

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και για το δεύτερο τσάρτερ που μίσθωσε ο ΟΦΗ. Κάνουν προσπάθειες και για τρίτο οι άνθρωποι της ομάδας.

Μετά τις θέσεις για το πρώτο τσάρτερ που έγιναν sold out, το ίδιο συνέβη και με το δεύτερο που μίσθωσε ο ΟΦΗ προκειμένου να μεταφέρει όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς του γίνεται αυθημερόν την ημέρα του αγώνα στην Αθήνα.

Ο κόσμος του «ομίλου» δείχνει έτσι την τεράστια δίψα που έχει προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του στο ιστορικό για κείνη παιχνίδι στον τελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό που θα γίνει στις 17 του Μαΐου (ώρα 20:00).

Οι ιθύνοντες των Κρητικών κάνουν προσπάθειες για να βάλουν κι άλλο τσάρτερ, όμως αυτές δεν είναι εύκολο να ευοδωθούν, αφού λόγω του γεγονότος πως εκείνες τις ημερομηνίες θα έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδο στην χώρα μας, δεν θα υπάρχουν εύκολα διαθέσιμα αεροπλάνα.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Η ευχαριστήρια ανάρτηση του ΟΦΗ

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα