Ετοιμάζει ξανά αλλαγές ο Γκαρθία

Δημήτρης Τομαράς
Ετοιμάζει ξανά αλλαγές ο Γκαρθία

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία ετοιμάζει ξανά αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ποιά φαντάζει η επικρατέστερη 11άδα των Πειραιωτών.

Υπάρχει ξανά μία σχετική προεργασία για την πιθανότητα αλλαγής κίπερ καθώς ο Προτό παίζει διαρκώς αλλά φαίνεται ότι ο Βέλγος θα είναι βασικός και με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο Κύπελλο. Ο Ομάρ έχει ένα θέμα ετοιμότητας και για δεξιά υπάρχουν οι επιλογές των Ζιλέ, Ιγκόρ και ακόμα και Ανδρούτσου. Επίσης ο Ένγκελς είχε κάποιες μικρές ενοχλήσεις. Εάν δεν είναι έτοιμος θα πάει εκεί ο Νικολάου με τον Παπέ Σισέ. Αλλιώς ο Νικολάου μπορεί να πάει αριστερό μπακ.

Για το κέντρο ο Ρομαό λογικά θα είναι ξανά εξάρι με έναν εκ των Ταχτσίδη - Ζιλέ μπροστά του. Για επιτελικός πάει ο Φορτούνης, στα δύο... φτερά οι Μιραλάς και Μάριν και φορ ο Ανσαριφάρντ. Βέβαια τις τελικές δοκιμές και τις αποφάσεις του ο Γκαρθία θα τις πάρει το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα