Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Μακέλι διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου

Gazzetta team
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Μακέλι διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου

bet365

Ο 38χρονος Ολλανδός, Ντάνι Μακέλι ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (22/05, 21:00).

Ο ρέφερι από τη χώρα της τουλίπας, Ντάνι Μακέλι, από την κατηγορία Elite της UEFA, θα είναι εκείνος που θα «σφυρίξει» τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (22/05, 21:00) στο ΟΑΚΑ

Για βοηθούς ο 38χρονος ρέφερι θα έχει τους συμπατριώτες του Χέσελ Στέεγκστρα, Γιαν ντε Βρις, ενώ 4ος ορίστηκε ο Καραντώνης. Στο VAR θα βρίσκεται ο επίσης Ολλανδός Κέβιν Μπλομ, με τον Πετρόπουλο και παρατηρητή τον Δάλλα.

Ο Μακέλι είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό, καθώς ήταν η «σφυρίχτρα» του περυσινού τελικό του Europa League ενώ τη φετινή σεζόν διεύθυνε το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, πέρυσι το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 στα Play Off Off και το Άρης-ΑΕΚ 2-2 στο Κύπελλο.

Το περασμένο καλοκαίρι είχε «σφυρίξει» και το Ολυμπιακός-Ομόνοια 2-0 για τα προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα