Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δοκίμασε και 3-4-3 και 4-3-3 με Σωκράτη βασικό

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δοκίμασε και 3-4-3 και 4-3-3 με Σωκράτη βασικό

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δοκιμές με τρεις στην άμυνα αλλά και τέσσερις αλλά και τον Σωκράτη βασικό, με το 3-4-3 πάντως να παραμένει σε πρώτο πλάνο.
Έκανε διάφορες δοκιμές την Παρασκευή ο Πέδρο Μαρτίνς. Μέσα σε αυτές παρέταξε και σχήμα με 3-4-3 και με 4-3-3. Και στις δύο περιπτώσεις ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν βασικός και έδειχνε καλά όμως ο Πορτογάλος θα τον δει / τσεκάρει και το Σάββατο ανήμερα του τελικού του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (21.00, COSMOTE SPORTS TV και ΕΡΤ σε μαγνητοσκόπηση).
Σε μία δοκιμή στο 3-4-3 ο Μαρτίνς είχε Σα τέρμα και στόπερ τους Χολέμπας, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Σεμέδο. Δοκίμασε όμως και 4-3-3 με Παπασταθόπουλο και Σεμέδο.
Μπροστά δοκίμασε κυρίως τους Μπρούμα, Μασούρα και Ελ Αραμπί ενώ μες στις εναλλακτικές είναι και ο Φορτούνης. Δοκίμασε όμως και τον Ελ Αραμπί πλάγια με φορ τον Χασάν.
Σε αυτή τη φάση σε πρώτο πλάνο για την 11άδα παραμένει το 3-4-3 με φαβορί τους Σα, Χολέμπας, Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Θέση στην 11άδα πάντως διεκδικεί και ο Μπουχαλάκης ενώ στην περίπτωση που ο Σωκράτης δεν επιλεγεί για βασικός φυσικά τα πλάνα αλλάζουν με Εμβιλά / Χολέμπας υποψηφίους για στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα