Λάτσιο - Ρόμα 1-0: Πέταξε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας στο ντεμπούτο Μανδά

Βασίλης Μπαλατσός
Lazio

bet365

Η Λάτσιο υπέταξε τη Ρόμα με 1-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Ιδανικό ντεμπούτο για τον Χρήστο Μανδά, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ονειρικό ντεμπούτο για τον Χρήστο Μανδά στη Λάτσιο! Ο νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα των Λατσιάλι, στον προημιτελικό με τη Ρόμα για το Κύπελλο Ιταλίας, κράτησε ανέπαφη την εστία του, η ομάδα του πήρε τη νίκη με 1-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Με τον νικητή του Γιουβέντους - Φροζινόνε στους «4» οι Ρωμαίοι.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς αξιοσημείωτη φάση και οι Λατσιάλι βρήκαν γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 51' ο Χάισεν ανέτρεψε τον Καστεγιάνο εντός περιοχής, ο διαιτητής Ορσάτο έδειξε την άσπρη βούλα και ο Τζακάνι άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Πέντε λεπτά αργότερα η όμάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά η μπάλα «έξυσε» το δοκάρι μετά το σουτ του Βεσίνο.

Η φάση του ματς ήταν στο 87' όταν ο Χρήστος Μανδάς κράτησε όρθια την ομάδα του με διπλή απόκρουση στα σουτ των Μπελότι και Πελεγκρίνι. Στο 90+6' ο Πέδρο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 90+8' ο Λουκάκου με ψαλίδι από καλή θέση δεν κατάφερε να βρει εστία. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο τελείωσε κι αυτή το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Αζμούν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Λάτσιο: Μανδάς, Λάτσαρι (67' Λούκα Πελεγκρίνι), Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Γκεντουζί, Κατάλντι (67' Ροβέλα), Βεσίνο, Άντερσον, Καστεγιάνος (77' Ίσακσεν), Τζακάνι (68' Πέδρο)

Ρόμα: Πατρίσιο, Χάισεν (81' Μπελότι), Μαντσίνι, Κρίστενσεν, Κάρσντορπ (57' Αζμούν), Κριστάντε, Παρέδες, Μπόβε (76' Ελ Σααραουί), Ζαλέβσκι (57' Σπινατσόλα), Ντιμπάλα (46' Λορέντσο Πελεγκρίνι), Λουκάκου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα