Κυριακόπουλος: «Μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του Coppa Italia»

Κυριακόπουλος: «Μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του Coppa Italia»

Newsroom
kyriakopoulos

bet365

Η Μόντσα προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας, με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να ξεχωρίζει και να δηλώνει ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Η Μόντσα εξασφάλισε την παρουσία της στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας, επικρατώντας 3-1 απέναντι στην Μπρέσια. Πρωταγωνιστής σε αυτή τη νίκη ήταν ο Έλληνας αριστερός μπακ Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, σημειώνοντας ένα γκολ και δίνοντας μια ασίστ μέσα στα πρώτα 11 λεπτά του αγώνα.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα, ο Κυριακόπουλος τόνισε τη σημασία της νίκης για την ομάδα του, αναφέροντας: «Είμαι καλά και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου, αλλά κυρίως από την εμφάνιση της ομάδας. Αυτή η νίκη είναι σημαντική για εμάς, επειδή μας έλειπε αρκετό καιρό. Το Coppa Italia δεν βάζουμε όρια και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, γιατί να μη φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου όπως έχουν κάνει αρκετές ομάδες στο παρελθόν. Η καλή εμφάνιση που είχαμε κόντρα στην Μπρέσια θα είναι σημαντική και για το μέλλον μας. Αυτή η διοργάνωση είναι χρήσιμη, επειδή μπορούν να παίξουν όλοι».

Ο Έλληνας μπακ ακόμη αναφέρθηκε επίσης στον επόμενο αγώνα της ομάδας κόντρα στη Νάπολι, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για μεγαλύτερη κυνικότητα: «Αυτό που θα μας χρειαστεί στο ματς με την Νάπολι είναι να είμαστε πιο κυνικοί, κάτι που μας έλειψε απέναντι στην Μπολόνια και δεν μου άρεσε καθόλου. Αυτή τη νοοτροπία που δείξαμε με την Μπρέσια πρέπει να την έχουμε και στο πρωτάθλημα. Προσωπικά, δεν αποδέχομαι την εμφάνιση που είχαμε απέναντι στην Μπολόνια».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα