Απόλλων Λεμεσού: Να περάσει από το Δασάκι χωρίς άλλα προβλήματα

Απόλλων Λεμεσού: Να περάσει από το Δασάκι χωρίς άλλα προβλήματα

Σάββας Νεοκλέους
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
Το Κύπελλο Coca Cola επιστρέφει και ο Απόλλωνας έχει μοναδικό στόχο την πρόκριση δίχως απώλειες, στο αποψινό (25/9, 18:00, Live από το Gazzetta Cyprus) μονό παιχνίδι με τον Οθέλλο Αθηαίνου στο Δασάκι.

Το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου για την τρέχουσα σεζόν διεξάγεται σήμερα. Στις 18:00 (Live από το Gazzetta Cyprus) στο Δασάκι της Άχνας σε μονό αγώνα ο Οθέλλος Αθηαίνου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Για την ομάδα του Αντριάν Γκούλα ο στόχος δεν είναι άλλος από το να ταξιδέψει στο «Δάσος» και να επιστρέψει από εκεί χωρίς προβλήματα. Οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει ο Σλοβάκος τεχνικός θα πρέπει να βγάλουν την αποστολή εις πέρας μακριά από… μπελάδες, προβλήματα.

Πρόκριση χωρίς τραυματισμούς ο στόχος για τον Απόλλωνα, με την τεχνική ηγεσία να έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και παίκτες που δεν αγωνίστηκαν αρκετά στις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος.

Με το πέρας του αγώνα Κυπέλλου, άπαντες στον Απόλλωνα θα στρέψουν την προσοχή τους στην ΚΟΠ και δη στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας αναμένοντας την ανάρτηση των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη. Λογικά το αρμόδιο όργανο της ΚΟΠ σήμερα θα εκδικάσει όλα όσα έχουν παραπεμφθεί για το αναβληθέν Λεμεσιανό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League, Απόλλων-ΑΕΛ. Φυσικά, όπως έπραξε κατά καιρούς στο παρελθόν, δεν αποκλείεται ο Αθλητικός Δικαστής να επιφυλαχθεί για την απόφαση του μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα