Αϊτόρ: «Χαρούμενος για το χατ-τρικ, η ομάδα βελτιώνεται»

Αϊτόρ: «Χαρούμενος για το χατ-τρικ, η ομάδα βελτιώνεται»

Newsroom
ΑΙΤΟΡ
Απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο από την προσωπική του εμφάνιση (χατ-τρικ) όσο και από τη συνολική της ΑΕΚ Λάρνακας, δήλωσε ο Αϊτόρ μετά το 5-0 επί του Ακρίτα Χλώρακα για το Κύπελλο.

Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα με τον Ακρίτα Χλώρακα για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Coca - Cola, αφού πέτυχε χατ-τρικ, το τρίτο (γκολ) μάλιστα με τρομερή εκτέλεση φάουλ και οδήγησε την ΑΕΚ στην πρόκριση με 5-0.

Και προφανώς εμφανίστηκε χαρούμενος, τόσο από την δική του απόδοση, όσο και από της ομάδας του. Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέρδα μίλησε στην κάμερα της Cytavision και τόνισε πως η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται, ενώ υπάρχει και καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε από το πρώτο λεπτό να κερδίσουμε. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός αυτός. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου χατ τρικ με την ΑΕΚ αλλά είναι πολύ σημαντικό το ότι κρατήσαμε και το μηδέν παθητικό.

Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, αλλά η ομάδα βελτιώνεται. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα. Παίζουμε καλύτερα και κοιτάμε την συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα