Ανόρθωση: Μονόδρομος η πρόκριση, τα διοικητικά σενάρια

Ανόρθωση: Μονόδρομος η πρόκριση, τα διοικητικά σενάρια

Newsroom
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου είναι μονόδρομος για την Ανόρθωση, που δεν θέλει να βάλει στο κεφάλι της και άλλους «μπελάδες», εν μέσω της διοικητικής αναταραχής που πιθανότατα να βρει... στασιμότητα στην αυριανή (3/10) Εκλογική Συνέλευση.

Για την φετινή Ανόρθωση εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Ακόμη και στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου απέναντι σε ομάδα Β΄ κατηγορίας δεν μπορεί να πάει μα άνεση και σιγουριά. Θα χρειαστεί να παίξει με πάσα σοβαρότητα και πειθαρχία για να πάρει το ζητούμενο που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Γιάννης Οκκάς αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα του αλλά δεν θα είναι ριζικές οι αλλαγές. Κάποιοι παίκτες θα πάρουν περισσότερο χρόνο για να μπορέσουν να βρουν καλύτερο ρυθμό και να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά ο Οκκάς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γούλερι, Ιωάννου και Γκαρσία. Αν είναι αποστολή ο Σπόλιαριτς πιθανόν να προτιμηθεί να προφυλαχθεί. Ο Τεϊσέιρα είναι διαθέσιμος και εξαρτάται από τον Κύπριο τεχνικό κατά πόσο θα τον ρίξει βασικό ή θα του δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής πιο μετά στο ματς.

Το ζητούμενο για την Ανόρθωση είναι η νίκη και η πρόκριση. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία και κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ένα τέτοιο σενάριο. Ακολουθούν και απαιτητικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και τυχόν πρόκριση θα δώσει και μία καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ανατροπή με Χατζηστεφάνου;

Αύριο η Ανόρθωση έχει και την προγραμματισμένη Εκλογική Γενική Συνέλευση όπου αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το διοικητικό της μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί μία λύση. Πιθανόν θα γίνει προσπάθεια να βγει μπροστά κάποιο άτομο και σε διάστημα 15 ημερών να καταρτίσει διοικητικό συμβούλιο.

Αν όχι η διοίκηση Χατζηστεφάνου είναι πιθανόν να αναθεωρήσει τις σκέψεις της και να παραμείνει για να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο που είναι να μείνει ακέφαλη η ομάδα και χωρίς διοίκηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα