Καρμιώτισσα: Υπό τη σκιά του πρόωρου διαζυγίου με Καμορανέζι, με Θεοφίλου σήμερα για την πρόκριση

Καρμιώτισσα: Υπό τη σκιά του πρόωρου διαζυγίου με Καμορανέζι, με Θεοφίλου σήμερα για την πρόκριση

Σάββας Νεοκλέους
karmiotissa
Την ΑΟΑΝ Αγία Νάπα, σε νοκ άουτ παιχνίδι, αντιμετωπίζει στις 16:00 η Καρμιώτισσα, στη «σκία» της ξαφνικής αποχώρησης του Μάουρο Καμορανέζι.

Για την α΄ φάση του κυπέλλου Κύπρου η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 16:00 στο «Αμμόχωστος» την ΑΟΑΝ Αγία Νάπα σε μονό παιχνίδι.

Χθες το βράδυ η απρόσμενη εξέλιξη της ανακοίνωσης της Καρμιώτισσας για διαζύγιο με τον Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος για τρεις βδομάδες περίπου ήταν στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας των Πολεμιδιών, έφερε πάλι να ανοίγεται το κεφάλαιο για τον πρόεδρο, Σταύρο Δημοσθένους, ν’ αποφασίσει τον εκλεκτό που θα του δώσει τη σκυτάλη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο ίδιος ο Καμορανέζι ζήτησε να επιστρέψει στην Ιταλία, έτσι, μέχρι να βρεθεί ο εκλεκτός νέος προπονητής της Καρμιώτισσας, θα πορευθεί με τον Κρίστη Θεοφίλου ως υπηρεσιακό.

Ο Θεοφίλου θα κοουτσάρει σήμερα την Καρμιώτισσα στο εντός έδρας ματς κυπέλλου, με στόχο, φυσικά, να κερδίσει και τα πάρει το εισιτήριο πρόκρισης στη β΄ φάση του θεσμού.

 

Απέναντι σε ομάδα που υπήρξε και εκεί διαζύγιο με κόουτς (βλέπε Πανίκος Σπύρου), όπου την Αγία Νάπα (ομάδα Β΄ κατηγορίας της Κύπρου) θα κοουτσάρει σήμερα ο Γιώργος Τσούκκας.

Ούτε που θέλουν στην Καρμιώτισσα να σκέφτονται ότι δεν θα μπορέσει σήμερα η ομάδα να εξασφαλίσει το εισιτήριο πρόκρισης στη β΄ φάση του κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα